Χαρά βελτιωμένη
Cook ‘n’ Jazz project by Hara Yiannakopoulou - A Jazz Gastronomy workshop
Workshop -
Sunday, September 17, 2023 -
17:30

Past Event

This workshop will take you on a tour of the cuisine of the birthplace of jazz. You will find out about the people and the stories behind the food and help make some staple basics so that you can take back a small taste of New Orleans to your own kitchen.

Curated by Hara Yiannakopoulou

Hara Yiannakopoulou is a translator, writer and cook and at this year’s festival she will be cooking jazz stories and sharing with the audience the smells and delicacies of New Orleans in the framework of two projects: “A Jazz Gastronomy workshop” and “A taste of New Orleans in Syros”.

 

Αυτό το εργαστήριο είναι μια ξενάγηση στην κουζίνα της γενέτειρας της Τζαζ. Θα γνωρίσουμε τους ανθρώπους και τις ιστορίες πίσω από τις γεύσεις και τα υλικά, θα φτιάξουμε βασικές παρασκευές και θα μεταφέρουμε στη δική μας κουζίνα μια μικρή επίγευση της Νέας Ορλεάνης.

Επιμέλεια και συντονισμός δράσεων: Χαρά Γιαννακοπούλου

Η Χαρά Γιαννακοπούλου είναι μεταφράστρια, συγγραφέας και μαγείρισσα και στο φετινό φεστιβάλ μαγειρεύει τζαζ ιστορίες και μοιράζεται με το κοινό μυρωδιές και λιχουδιές της Νέας Ορλεάνης μέσα από τις δύο δράσεις: “Η Γαστρονομία της Τζαζ – εργαστήριο¨ και “Γεύση από Νέα Ορλεάνη στη Σύρο”.

 

 

Akropodidi Dance Center
Ir. Politechniou 84, Ermoupoli 841 00
Phone: +302281 080690
E-mail: akropoditidancecentre@gmail.com